Vi säger välkommen till Workwear-street

Nu kan vi stolt meddela att vi gör besöket ännu mer tidsoptimerat för dig som besökare. I sektionen Workwear-street kan du titta på nyheter och trender inom arbets-, skydds- och varselkläder.

Ett steg i rätt riktning för att vidareutveckla dagen
– Eftersom större delen av Transportbilsdagens besökare kommer från yrkesgrupper där man utöver en transportbil även är i stort behov av arbets-, skydds- och varselkläder känns det som ett steg i rätt riktning – alltså att kunna erbjuda besökarna att på plats spana in vad som är trendande även där, säger Helene Loewinski, eventkoordinator för Transportbilsdagen.

 

Det är fantastiskt kul att stora varumärken kommit till oss och frågat hur de på något sätt kan medverka under vårt event Transportbilsdagen. Särskilt när vi vet sedan förra årets besökarenkät att flera av besökarna gärna såg en ännu större bredd av utställare, utöver alla transportbilar, all bilinredning och kringutrustning med mera.

 

Bilar, bilinredning och biltillbehör fortfarande i fokus
Viktigt att poängtera är att Transportsbilsdagen är just Transportbilsdagen – det är främst bilarna, bilinredningen och kringutrustningen som är i fokus. Men kan besökarna samtidigt få ta del av fler områden som berör dem i deras yrkesroller på plats känns som en win-win för alla parter!