Transportbilsdagen är branschdagen för dig som använder transportbilar i ditt yrke. Här får du som besökare möjlighet att klämma och känna på det senaste för lätta transportbilar men framför allt provköra på plats!

 

Arrangör bakom eventet är tidningen DMH – Den Moderna Hantverkaren som såg att det saknades en modern mötesplats där man som besökare får maximal utdelning av sin investerade tid.

 

—Hela idén och tanken bakom Transportbilsdagen är att underlätta för användarna av lätta transportbilar och möjliggöra en neutral mötesplats där både tillverkare och återförsäljare av allt från transportbilar till bilinredning, tillbehör, bränsle, försäkringar och finanseringslösningar ska finnas representerade.

 

—Det som är unikt för Transportbilsdagen är att du som besökare inte bara får titta på bilarna, du får dessutom provköra de på plats. Det är en viktig del när man ska köpa en ny bil och det underlättar för användarna att kunna jämföra och ställa olika transportbilsmodeller mot varann.

 

Utöver provkörning så kommer utställarna även att ha exklusiva erbjudanden som endast erbjuds under denna dag.

 

På plats finns utställare inom alla tänkbara segment som transportbilar, bilinredning, däck & fälg, tillbehör & kringutrustning, försäkring och finansiering — allt för att du ska kunna hitta, provköra, skräddarsy din nya arbetshäst på plats.

 

Transportbilsdagen – du vill inte missa det!